Galerie Foto Un autotren care transporta mașini s-a răsturnat pe autostradă, în Arad. Autoturismele au fost împrăștiate pe câmp

Data actualizării: Data publicării:
Mai multe autoturisme stau rasturnate lângă Autostrada 1, în Arad, după ce autotrenul în care erau transportate s-a răsturnat pe 9 mai 2023.
Un autotren care transporta mașini s-a răsturnat pe autostradă, în Arad

Un autotren care transporta mai multe autoturisme s-a răsturnat, în noaptea de duminică spre luni, la ieșirea de pe Autostrada A1, în județul Arad, un accident în urma căruia șoferul de 43 de ani a fost rănit grav, iar mașinile transportate au fost aruncate în câmp.

Accidentul a avut loc în jurul orei 00:30, pe o bretea de ieșire de pe Autostrada A1, la kilometrul 538, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Un autotren care transporta mașini s-a răsturnat pe autostradă, în Arad
Un autotren care transporta mașini s-a răsturnat pe autostradă, în Arad

"Din cercetări a reieșit că un bărbat de 43 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu rutier, care transporta autoturisme, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, a fost rănit grav conducătorul ansamblului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al instituției.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat că acesta nu era băut.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili care a fost cauza exactă a accidentului.

Autoturismele care s-au răsturnat din autotren au fost avariate și se aflau la locul accidentului și luni dimineață.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri