Un autoturism de lux de 300.000 de lei, căutat de autorităţile din Slovacia, a fost descoperit în localitatea Vadu Izei din Maramureș

Data publicării:
politist de frontiera

Polițiștii de frontieră maramureșeni au descoperit, pe raza localității Vadu Izei, un autoturism marca BMW, în valoare de 300.000 de lei, căutat de autoritățile din Slovacia. La volan se afla un tânăr de 27 de ani.

„Ieri, 20 ianuarie, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Maramureş, în cooperare cu lucrători din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei şi SPF Vişeu de Sus, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional de autoturisme furate. Astfel, pe raza localităţii Vadu Izei, colegii noştri au oprit pentru control un cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Cluj. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Slovacia. În urma verificărilor suplimentare efectuate s-a constatat faptul că autovehiculul figurează cu alertă în bazele de date, semnalare introdusă de autorităţile slovace la data de 20 ianuarie”, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, potrivit Agerpres.

Poliţiştii de frontieră maramureşeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, conform Codului penal, iar autoturismul în valoare de 300.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

În continuare se fac verificări sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri