Un băiat de 15 ani ar fi căzut în râul Mureș. Mai multe echipe de pompieri intervin pentru găsirea lui

Data publicării:
Un băiat de 15 ani ar fi căzut în râul Mureș. Mai multe echipe de pompieri intervin pentru găsirea lui
Un băiat de 15 ani ar fi căzut în râul Mureș. Mai multe echipe de pompieri intervin pentru găsirea lui. Foto: ISU Alba Iulia

Pompierii din Alba Iulia intervin, duminică seară, pentru găsirea unei persoane care ar fi căzut în râul Mureş. Din primele informații este vorba despre un băiat de 15 ani.

Un adolescent de 15 ani din Alba Iulia, care ar fi căzut duminică seara în râul Mureş, este căutat de patru echipe ale ISU, dintre care una cu barca, într-o intervenţie coordonată la faţa locului de către şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, locotenent colonel Ovidiu Nicolae Costea.

"Detaşamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru căutarea-salvarea unei persoane în zona pontonului din Partoş, municipiul Alba Iulia. (...). Din primele informaţii, este vorba de un băiat, de 15 ani, din Alba Iulia", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alexandru Crişan, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, se acţionează pentru căutarea minorului atât în albia râului Mureş, cât şi pe ambele maluri ale acestuia.

"Totodată, au fost constituite 3 echipe de căutare/observare directe de pe mal şi 1 echipaj căutare - salvare cu barca pe râul Mureş. Intervenţia este coordonata la faţă locului de către Inspectorul Şef al ISU Alba", a precizat Alexandru Crişan.

Reprezentantul ISU Alba a menţionat că printre forţele şi mijloacele de intervenţie prezente în zona căutărilor este şi o autospecială cu scafandri cu barcă pneumatică, doi ofiţeri şi 15 subofiţeri.

Din ordinul inspectorului şef al ISU Alba, a fost dispusă suplimentarea personalului aflat în tură liberă şi intervenţia cu încă o barcă pneumatică de la Detaşamentul de pompieri Aiud, a adăugat Alexandru Crişan.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri