Un bărbat a anunţat la 112 că a înjunghiat un taximetrist

Data publicării:
detaliu lampă taxi
Polițiștii au verificat în weekend 51 de taxiuri. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Giurgiu, care a anunţat la 112 că a înjunghiat un taximetrist, este cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

"În dimineaţa acestei zile, IPJ Giurgiu a fost sesizat prin 112 de către o persoană necunoscută cu privire la faptul că în extravilanul comunei Oinacu (...) a tăiat în zona gâtului un bărbat pe care crede că l-ar fi omorât. În urma sesizării, poliţiştii din cadrul inspectoratului s-au deplasat în zona indicată, ocazie cu care a fost identificat la intrarea în comuna Oinacu, pe DJ 507, un bărbat în vârstă de 41 de ani, aflat în exteriorul unui autoturism, ce prezenta o plagă tăiată în zona gâtului. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la o unitate sanitară în vederea acordării de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Giurgiu.

Conform sursei citate de Agerpres, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat cercetări, ocazie cu care au stabilit faptul că în noaptea de 12 spre 13 aprilie, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, a solicitat un taximetru în localitatea Oinacu, pentru a-l transporta în municipiu. Pe traseu, în urma unei discuţii contradictorii care a degenerat, bărbatul i-a aplicat conducătorului auto mai multe lovituri cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, după care a fugit.

În urma activităţilor desfăşurate, suspectul a fost depistat în scurt timp în municipiul Giurgiu şi condus la unitatea de parchet, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În cauză sunt continuate cercetările, fiind reţinută săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri