Video Un bărbat a descoperit că suplimentele alimentare pe care le lua erau goale. „S-a rupt capsula și am văzut că nu e nimic în ea”

Data publicării:
suplimente goale
Surpriză neplăcută pentru un bărbat care a cumpărat suplimente alimentare dintr-o farmacie. Foto: Captură Digi24

Surpriză neplăcută pentru un bărbat care a cumpărat suplimente alimentare dintr-o farmacie. Ajuns acasă, acesta a constatat că aproape toate capsulele din cutie erau goale. Clientul a reclamat situația firmei producătoare, care recunoaște că a fost vorba despre o eroare umană și a retras întreg lotul de pe piață.

Remus Gall folosește de ani de zile un supliment alimentar pe bază de silimarină. Ultima dată când a cumpărat produsul, bărbatul a rămas uimit.

Remus Gall: S-a întâmplat să se rupă o capsulă și să văd că nu e nimic în ea. Și când desfac mai multe, văd că aproape toată cutia e plină de capsule goale, cu aer.

Clientul păgubit spune că a luat legătura cu reprezentanții firmei producătoare, iar în paralel a depus o sesizare și la Protecția Consumatorului.

Remus Gall: Cine mai deschide capsulele? Nimeni nu știe. Înghiți capsula, crezi că iei medicament și, de fapt, ei ți-au vândut aer.

Contactați de Digi24, reprezentanții companiei producătoare admit că a fost o problemă generată de o eroare umană. Prin urmare, „s-a dispus retragerea de la comercializare a lotului care făcea obiectul sesizării și a fost demarată o investigație internă pentru a determina cauzele problemei semnalate”, se arată în răspunsul companiei.

Românii consumă între 3 și 4 suplimente alimentare anual, pentru a-și menține sănătatea și a stimula imunitatea, arată un studiu european publicat anul trecut de o companie de cercetare de piață.

Suntem pe locul doi în topul consumatorilor de suplimente alimentare, după polonezi și înaintea slovenilor, mai aflăm din analiză. Mai bine de jumătate dintre români iau suplimente la recomandarea medicilor sau a farmaciștilor.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri