Video Un bărbat a făcut ravagii într-un magazin de băuturi alcoolice din Bistrița. A spart tot ce i-a ieșit în cale

Data publicării:
barbat distruge sticle bauturi alcoolice
Paguba produsă se ridică la câteva zeci de mii de lei. Sursa foto: captură video Bistriteanul.ro

Un bărbat de 55 de ani din Bistrița a vandalizat un magazin de băuturi alcoolice din Bistrița. Într-un exces de furie, clientul, pe care vânzătoarele îl cunoșteau de multă vreme, a spart zeci de sticle de alcool și chiar a aruncat cu casa de marcat după una dintre ele. Bărbatul, cunoscut ca fiind taximetrist în oraș, s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, scrie Bistriteanul.ro.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se vede cum bărbatul intră în vorbă cu cele două vânzătoare. După un schimb de replici, își aprinde o țigară chiar lângă tejghea și aruncă bricheta nervos. Merge apoi printre rafturile cu băuturi și bea dintr-o sticlă, iar ulterior distruge tot ce îi iese în cale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Speriate de comportamentul agresiv al bărbatului, cele două vânzătoare ies din magazin. Când le vede la ușă, individul smulge casa de marcat din priză și o aruncă în direcția femeilor.

Până să părăsească încăperea, vânzătoarele au apăsat butonul de panică și au sunat la 112. În doar câteva minute, angajații unei firme de pază, dar și polițiștii au ajuns la magazin și l-au imobilizat pe bărbat. Acesta a fost testat pentru consum de droguri și alcool, dar rezultatele au ieșit negative, așa că a fost dus la UPU pentru prelevare de probe biologice. Se pare că taximetristul a ajuns, în cele din urmă, la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență, scriu jurnaliștii din presa locală.

Potrivit reprezentanților magazinului, bărbatul mergea des la ei pentru a face cumpărături. În ultima perioadă, spun vânzătoarele, acesta părea, însă, mai abătut și chiar slăbise, însă nimic nu dădea de bănuit că ar fi în stare să distrugă.

Paguba produsă se ridică la câteva zeci de mii de lei. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

"La data de 31 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani, din Bistrița, ar fi distrus ușa de acces al unei societăți comerciale, și mai multe bunuri din interiorul acesteia. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, iar cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Bistrița" a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Paul Rodilă.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Motivul pentru care Dinu Maxer s-a supărat supărat pe Smiley și Damian Drăghici: "Mă deranjează!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă...
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...