Un bărbat a fost găsit mort într-un rezervor de combustibil al unei benzinării din Eforie Nord

Data publicării:
Intervenție SMURD la un accident
Intervenție SMURD la un accident

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit mort, joi, într-un rezervor de combustibil al unei benzinării dezafectate din Eforie Nord. Potrivit autorităților, victima făcea curat în stația peco, când i s-a făcut rău și a căzut în bazin.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină joi la o benzinărie dezafectată din Eforie Nord, după ce unui tânăr de 30 de ani i se făcuse rău și căzuse într-un fost bazin de combustibil, potrivit ctnews.ro.

Potrivit ISU Constanța, la locul incidentului au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ.

„La fața locului, persoana a fost scoasă din bazin, dar fiind în stop cardio-respirator, i s-au început manevre de resuscitare. Ulterior, din păcate, aceasta a fost declarată la fața locului”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

În timpul intervenției, un pompier militar din cadrul ISU Dobrogea și-a pierdut conștiința, acesta fiind asistat medical.

„Referitor la pompierul căruia i s-a făcut rău în timpul intervenției, acesta a fost asistat la fața locului și, ulterior, a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, conștient, cooperant, fără alte probleme„, au mai transmis sursele citate.

Cazul a fost preluat de polițiștii constănțeni, care eu stabilit că este vorba despre un bărbat, de 30 de ani, care ar fi executat lucrări de igienizare/curățare la o stație peco dezafectată.

„Din primele informații, se pare că bărbatul în cauză s-ar fi aflat în interiorul unui bazin cu deșeuri petroliere, executând lucrările în timpul liber, în baza unei înțelegeri verbale cu administratorul societății comerciale, și nu în cadrul unui contract de prestări servicii”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri