Foto Un bărbat a încercat să intre în țară cu rezervorul mașinii plin cu țigări de contrabandă. Cum s-a dat de gol traficantul

Data publicării:
tigari ascunse in rezervor
În rezervorul mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit 350 de pachete de țigări de contrabandă. Sursa: Poliția de Frontieră

Mii de țigări de contrabandă în loc de benzină, în rezervorul mașinii - așa a crezut un tânăr că va păcăli vigilența polițiștilor de frontieră. Bărbatul, cetățean român, a încercat să intre din Rep. Moldova în România prin Vama Stînca, doar că a fost prins. De fapt, s-a dat singur de gol, din cauza comportamentului extrem de agitat, care le-a dat de gândit agenților de frontieră, scriu jurnaliștii de la Știrea de Iași.

Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, în Vama Stînca din județul Botoșani.

"În data de 25 aprilie 2023, în jurul orei 03:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca-ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism înmatriculat în R. Moldova, un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani", se arată în comunicatul transmis de Poliția de Frontieră.

Pentru că l-au văzut extrem de agitat pe tânărul de la volan, polițiștii au decis să facă un control amănunțit.

"În urma controlului efectuat cu ajutorul video endoscopului, în rezervorul autoturismului au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, 7.000 de ţigarete de provenienţă extracomunitară", transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

tigari de contrabanda
Sursa foto: Poliția de Frontieră

Pentru fapta sa, bărbatul de 32 de ani a fost sancționat cu 7.000 de lei și a rămas fără mașină până la plata amenzii. Totodată, cele 350 de pachete de țigări au fost confiscate.

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri