Un bărbat care s-a plâns că nu a primit bon fiscal la o serbare câmpenească din Olt a fost bătut de doi comercianți

Data publicării:
O mașină de poliție parcată.
Foto: George Călin/Inquam Photos

Un bărbat de 42 de ani, din judeţul Buzău, care s-a plâns că nu a primit bon fiscal după ce a cumpărat mai multe produse la o serbare câmpenească organizată în localitatea Izbiceni, din Olt, a fost bătut de doi comercianți, de față cu polițiștii rurali, informează Agerpres.

Incidentul a avut loc duminică după-amiaza, când, cu ocazia "Zilelor culturii izbicene" în localitatea din Olt a fost organizată o serbare câmpenească, la care mai mulți comercianți au venit să-și vândă produsele.

Unul dintre clienți, un bărbat venit din Buzău, s-a plâns polițiștilor rurali aflați la fața locului că, deși a cumpărat mai multe produse, nu i s-a oferit bon fiscal.

"La faţa locului, bărbatul de 42 de ani a fost agresat fizic de către doi bărbaţi, în vârstă de 32, respectiv 53 de ani, din judeţul Olt", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre comercianţi l-ar fi lovit pe activist peste mâna în care ţinea un telefon cu care înregistra, iar în timp ce poliţiştii s-au îndreptat spre el, un alt comerciant l-ar fi lovit cu pumnul în faţă.

Poliţiştii au întocmit pe numele celor doi un dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, iar patru persoane care nu au emis bon fiscal au fost amendate.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri