Un bărbat de 28 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Bucureşti, după ce ar fi agresat doi soţi care îl găzduiseră

Data publicării:
banda poliție, nu treceți
Ancheta a politiei. FOTO: IquamPhotos/George Călin

Un bărbat de 28 de ani, suspectat că ar fi agresat doi soţi care îl găzduiseră temporar, s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Bucureşti şi a murit.

Poliţia Capitalei a informat că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată, prin apel la 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el şi soţia lui au fost agresaţi, în locuinţă, de un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, pentru a-l ajuta să îşi găsească o locuinţă cu chirie. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, constatând că persoanele care au sesizat situaţia părăsiseră apartamentul, în interior rămânând bărbatul reclamat ca agresor.

Uşa de acces în locuinţă era încuiată, iar din interiorul casei ieşea fum.

Conform unui comunicat de presă, a fost delimitată zona, pentru a facilita intervenţia pompierilor, în timp ce bărbatul rămas în locuinţă arunca cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în faţa imobilului.

A fost solicitată prezenţa luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a negociatorilor, dar şi a echipajelor de descarcerare.

Persoanele vătămate, soţ şi soţie, au primit îngrijiri medicale la faţa locului, scrie Agerpres.

"În pofida eforturilor depuse pentru a determina persoana să se liniştească şi să coopereze, bărbatul în cauză s-a precipitat de la etajul 10. A fost preluat de echipajele de prim ajutor şi transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunţat decesul", se arată în comunicatul Poliţiei.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul bărbatului de 28 de ani.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri