Un bărbat din Galați a fost arestat după ce femeia pe care o exploata sexual s-a sinucis

Data publicării:
Un bărbat are ambele mâini prinse în căușe, la spate.
Tânărul din Galați a fost arestat pentru 30 de zile. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Profimedia Images

Un bărbat de 20 de ani din Galați a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane după ce femeia pe care o obligase să practice prostituția s-a sinucis, informează Agerpres.

Gălățeanul a racolat-o pe tânără prin metoda "loverboy" și a forțat-o să practice prostituția din toamna anului 2021 și până în primăvara anului 2022, în București și Cluj-Napoca, ocazional și în Germania, se arată în comunicatele emise de DIICOT și Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

În tot acest timp, tânărul "şi-ar fi însuşit cvasitotalitatea sumelor de bani obţinute de aceasta din practicarea prostituţiei", precizează sursele citate.

Femeia s-a sinucis anul trecut, pe 25 iunie, când s-a aruncat de la fereastră de la etajul cinci, din apartamentul din București unde era forțată să facă sex pe bani, potrivit poliției.

Gălățeanul a fugit atunci din România, dar s-a întors în luna martie a acestui an, când a fost prins de polițiști.

La percheziția făcută în locuința gălățeanului a fost ridicată și cantitatea de aproximativ 9 grame de canabis.

Bărbatul a fost reţinut, iar, ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile pentru trafic de persoane și deținere de droguri.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri