Un bebeluș a fost găsit abandonat lângă un tomberon, în Baia Mare

Data actualizării: Data publicării:
copil nou nascut
Imagine descriptivă. Foto: GettyImages

Un bebeluș a fost găsit abandonat lângă un coș de gunoi, pe o stradă din Baia Mare. Descoperirea a fost făcută de o femeie care a anunțat Ambulanța și organele de ordine, transmite BaiaMare24.ro.

Bebelușul se afla pe o bucată de material textil, lângă un tomberon de pe strada Horea din Baia Mare. Femeia l-a găsit luni, în jurul orei 21.00, l-a dus la domiciliul său unde l-a spălat și i-a dat de mâncare, după care a sunat la numărul de urgență 112.

Copilul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, la Secția Pediatrie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând a se efectua verificări în vederea identificării părinților.

De asemenea, în funcție de evoluția stării de sănătate a acestuia și verificările ulterioare, se va stabili dacă este necesară schimbarea încadrării juridice, a transmis IPJ Maramureș.

Un caz similar este cel din București, când în urmă cu două săptămâni, un nou-născut a fost găsit abandonat într-o pungă.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri