Un Ferrari parcat pe o trecere de pietoni din Sectorul 1, ridicat de polițiști. Primar: „Ghinion”

Data actualizării: Data publicării:
masina galbena pe o platforma
Un Ferrari parcat pe o trecere de pietoni din Sectorul 1, ridicat de polițiști. Foto: Facebook/ Clotilde Armand

Polițiștii locali din Sectorul 1 al Capitalei au ridicat luni un autoturism de lux marca Ferrari, după ce șoferul a ales să parcheze pe o trecere de pietoni, în zona Bulevardului Mihalache, a anunțat edilul Clotilde Armand.

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, precizează, într-o postare pe Facebook, că polițiștii locali au ridicat astăzi un autoturism marca Ferrari, care era parcat pe trecerea de pietoni.

„Ghinion! Continuăm acțiunea de ridicare a mașinilor parcate pe trecerile de pietoni și parcate neregulamentar în Sectorul 1. PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1”, a mai transmis primarul sectorului 1.

Postarea primarului a strâns peste 5.100 de reacții și peste 650 de comentarii, la aproximativ trei ore de la publicare.

Clotilde Armand a anunțat, la începutul lunii aprilie, că toate mașinile parcate neregulamentar pe domeniul public al Sectorului 1 vor fi ridicate.

„Este vorba de autoturisme staționate neregulamentar pe treceri de pietoni, pe spații verzi, care blochează accesul în parcările de reședință, staționate pe trotuar fără a asigura limita de un metru lățime pentru pietoni, staționate pe locurile rezervate pentru persoane cu handicap sau destinate încărcării autovehiculelor electrice, care blochează accesul în instituții publice: spitale, școli și sedii administrative, pe piste de biciclete special amenajate etc. Constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor se face de către Poliția Locală Sector 1, iar de ridicarea, transportul și depozitarea autoturismelor se ocupă ADP Sector 1. Vehiculele ridicate sunt depozitate în spațiul special amenajat la sediul din Șos. Odăii nr. 3-5”, explica Clotilde Armand pe Facebook.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri