Un ofiţer MAI a fost găsit împuşcat în cap în propria maşină, în Satu Mare. Anchetatorii cred că este vorba de o sinucidere

Data actualizării: Data publicării:
Angajati ai INML lângă maşinia instituţiei în Bucuresti, pe 19 iunie 2020.
Bulevardul pe care a avut loc sinuciderea a fost închis pe durata cercetărilor. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Un ofiţer MAI a fost găsit mort, împuşcat în cap, vineri dimineaţa, în propria maşină aflată într-o parcare din municipiul Satu Mare, în acest caz fiind vorba despre o sinucidere, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi fost un ofiţer al Serviciul de Informații și Protecție Internă, scrie presasm.ro. Acesta ar fi folosit arma din dotare, iar înainte de sinucidere a vorbit cu soţia sa.

Totul s-ar fi petrecut în jurul orei 01:00, în noaptea de joi spre vineri. Trupul neînsufleţit al ofiţerului a fost găsit de soţia sa, la 08:00 dimineaţa, în maşina parcată lângă o staţie de autobuz din oraş.

La faţa locului au venit mai multe echipaje medicale, precum şi poliţişti care au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Bulevardul Cloşca, unde a avut loc sinuciderea, a fost închis circulaţiei pe durata cercetărilor.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri