Foto Un șofer a fost prins de radar cu 214 km/oră pe A1, în Sibiu. "Oare s-a suparat pe noi pentru că l-am lăsat fără permis?"

Data actualizării: Data publicării:
viteza radar sibiu
Sursa foto: Facebook / Poliția Sibiu

Un șofer a rămas pieton pentru 3 luni, după ce a fost prins, marți după-amiaza, circulând cu 214 km/oră pe autostrada Sibiu - Deva. "Oare s-a supărat pe noi că l-am lăsat fără permis?" s-au întrebat retoric polițiștii în postarea de pe rețelele sociale, care însoțește fotografia-dovadă. Este al doilea șofer, în numai 3 zile, prins de radar pe Autostrada A1, cu peste 200 km/oră. 

Bărbatul circula pe autostrada A1, Sibiu - Deva, marți după-amiază, când a fost prins de aparatul radar cu 214 km/oră. Pentru fapta sa, polițiștii i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile. 

sofer radar sibiu
Șoferul a fost prins de radar marți după-amiază, cu 214 km/oră. Sursa: Facebook / Poliția Sibiu

"Oare acest șofer s-a supărat pe noi pentru că l-am lăsat 120 de zile fără permis!? Nu știm, sperăm doar să învețe ceva din această experiență și ne bucurăm că l-am oprit la timp, înainte de a provoca un accident rutier. Mulțumim colegilor de la A1 pentru vigilență! Locația: A1, km. 268, județul Sibiu", au transmis reprezentanții Poliției Sibiu pe Facebook.

Pe 4 martie, un alt șofer a fost prins, tot pe A1, cu 210 km/oră.

Sursa foto: Facebook / Poliția Sibiu

Șoferul, în vârstă de 37 de ani, a fost amendat cu 1.305 lei și a rămas fără permis pentru 120 de zile. Potrivit jurnaliștilor de la Ora de Sibiu, bărbatul este cetățean străin, dar locuiește în România, la Șelimbăr, și a plătit deja jumătate din cuantumul amenzii. "Am greșit și îmi asum”, a declarat șoferul pentru sursa citată. 

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri