Un şofer a fost rănit după ce un copac a căzut peste maşina lui în timp ce conducea între Sighişoara şi Mediaş

Data publicării:
Caravana Smurd 'Fii pregatit' participa la debutul 'Saptamanii Protectiei Civile', in Bucuresti, sambata, 25 februarie 2023.
Foto: Alexandru Busca/Inquam Photos

Un şofer a fost rănit şi a ajuns la spital, luni dimineaţă, după ce un copac a căzut peste maşina pe care o conducea, în timp ce traversa Hula Daneşului, pe şoseaua care leagă Sighişoara de Mediaş, informează Agerpres.

"În autoturism se afla o singură persoană, conducătorul auto, care a fost preluat în stare stabilă, conştient, cod galben medical, de echipajul SMURD prezent la faţa locului. Se asigură măsurile specifice PSI şi se acţionează pentru îndepărtarea efectelor negative în vederea deblocării circulaţiei", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, Georgiana Oltean.

La faţa locului a intervenit o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2 din cadrul Detaşamentului Sighişoara, cu un efectiv de 11 subofiţeri pentru degajarea copacului căzut pe autoturismul aflat în trafic.

Căderile de copaci au provocat luni dimineaţă şi oprirea traficului feroviar între localităţile Petroşani şi Crivadia, din zona Văii Jiului.

Trei trenuri au rămas staţionate la Petroşani, Băniţa şi Baru Mare până când copacii care au căzut peste şine vor fi îndepărtaţi.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri