Un șofer beat s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat un pieton, și el în stare de ebrietate

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție
O femeie a murit după ce a fost lovită de un şofer care a dat cu spatele fără să se asigure

Un şofer băut din judeţul Galaţi s-a ales, sâmbătă, cu dosar penal după ce a accidentat un pieton aflat în stare de ebrietate şi a părăsit locul faptei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, poliţiştii rutieri de la Tecuci au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DJ 251, în comuna Matca, a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii au stabilit că şoferul unei autoutilitare, în timp ce se deplasa pe DJ 251, a surprins şi accidentat prin lovire cu oglinda retrovizoare exterioară, un pieton care se deplasa pe partea dreaptă aferentă sensului de deplasare a autovehiculului.

În urma impactului, pietonul, un bărbat cu vârsta de 57 de ani, din comuna Cudalbi, judeţul Galaţi, aflat în stare de ebrietate, a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la Spitalul Municipal "Anton Cincu" din Tecuci pentru îngrijiri medicale, scrie Agerpres. Ulterior, acesta a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi pentru investigaţii suplimentare.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoutilitarei a părăsit locul accidentului, însă a fost identificat în scurt timp pe strada Cuza Vodă din municipiul Tecuci, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani. La testarea alcoolscopică a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital şi i-au fost recoltate probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri