Un subofițer MApN a stat o zi pe un pervaz la etajul 7 și a amenințat că se sinucide, în Timișoara

Data actualizării: Data publicării:
O mașină de poliție parcată.
Foto: George Călin/Inquam Photos

ACTUALIZARE 12.00 Bărbatul de 37 de ani care ameninţa de 24 de ore că se va arunca de pe fereastra apartamentului său de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe din Timişoara se află în siguranţă în locuinţă. Un alpinist a coborât în rapel, bărbatul s-a speriat, apoi a fost imobilizat.

”Bărbatul este în siguranţă. Se află în interiorul apartamentului”, a transmis IPJ Timiş.  Un alpinist a coborât în rapel la fereastră, bărbatul s-a speriat şi a fugit în interiorul locuinţei unde a fost imobilizat.

Un bărbat de 37 de ani din Timişoara, cadru militar, ameninţă încă de joi dimineaţă că se va arunca pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc din municipiu. Vineri dimineaţă, el se află în continuare pe pervazul geamului, iar negocierile pentru a-l determina să renunţe la acest gest continuă. Pompierii au montat o pernă gonflabilă.

Astfel, negocierile pentru a-l determina să renunţe continuă.

Bărbatul este cadru militar, fiind subofiţer la Unitatea Militară 01109 Timişoara. El este angajat al MApN din 2007, informează News.ro. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. El este necăsătorit şi are un copil.

La locul incidentului au mers poliţişti ai Secţiei 2 din Timişoara, un negociator din cadrul SAS Timiş şi militari din ISU Timiş, precum şi şeful de stat major, psihologul şi medicul şef al unităţii militare.

Miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe, tot pe Calea Şagului din Timişoara, şi a fost găsită pe acoperişul de la intrarea în bloc. Aceasta a supravieţuit şi a fost dusă de urgenţă la spital.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri