Un tânăr de 24 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un autobuz cu călători aflat în staţie

Data publicării:
accident
Imagine ilustrativă. Foto: ISU Sibiu

Un şofer în vârstă de 24 de ani a murit, duminică, după ce a intrat cu maşina într-un autobuz cu călători staţionat pe Calea Guşteriţei din Sibiu, au anunţat Poliţia şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

"Pompierii sibieni intervin de urgenţă pe Calea Guşteriţei la un accident rutier dintre un autoturism şi un autobuz aflat în staţie. Au fost mobilizate un echipaj SMURD, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SAJ cu medic. Forţele sosite la locul intervenţiei au descarcerat o persoană de sex masculin, aflată în stop cardio-respirator. S-au aplicat manevre de resuscitare însă, din nefericire, tânărul în vârstă de aproximativ 24 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul prezent la faţa locului declarând decesul acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan, potrivit Agerpres.

Persoanele din autobuz nu sunt rănite, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza accidentului.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri