Un tânăr de 26 de ani a fost reținut după ce a luat un portofel căzut din buzunarul unui trecător

Data publicării:
portofel
Un tânăr de 26 de ani a fost reținut după ce a luat un portofel căzut din buzunarul unui trecător. Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia

Un argeşean în vârstă de 26 de ani, care şi-a însuşit portofelul căzut din buzunarul unui trecător, a fost identificat şi reţinut de poliţişti, urmând să fie prezentat vineri în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, dosarul penal a fost instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

"Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti (...) au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi au reţinut un bărbat de 26 de ani, din Bascov. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 27 ianuarie, bărbatul ar fi sustras portofelul unei persoane, în împrejurarea în care a văzut când i-a căzut din buzunar, dar, mizând pe faptul că persoana nu a observat acest lucru, nu i l-a înapoiat, l-a însuşit şi a plecat într-o direcţie necunoscută", se precizează în comunicatul citat de Agerpres.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri