Urmărire în trafic, după ce un șofer fără permis a fugit de poliție. Bărbatul va sta în arest 30 de zile

Data publicării:
urmarire in trafic
Urmărire în trafic, după ce un șofer fără permis a fugit de poliție. Bărbatul va sta în arest 30 de zile. Foto cu caracter ilustrativ: Captură video

Un bărbat care conducea fără permis le-a dat de lucru polițiștilor, vineri noapte. Pentru că nu a oprit la semnalele lor, echipajele au plecat în urmărirea lui prin orașul Bragadiru. Bărbatul de 41 de ani a reușit inițial să scape de polițiști, dar a fost găsit ulterior... acasă. Judecătorii au hotărât ca acesta să stea după gratii 30 de zile.

Fapta s-a produs în noaptea de vineri, în jurul orei 23:44. Polițiștii rutieri, în timp ce acționau pe DN6, au înregistrat cu aparatul radar un autoturism, înmatriculat în Franța, care circula cu viteza de 71 km/h și care nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiștii rutieri.

Două echipaje de poliție rutieră au plecat în urmărirea autoturismului, dar acesta a reușit să scape de echipajele de poliție.

„În timpul acțiunii, atât o autospecială de poliție cât și autotovehiculul în cauză, au fost avariate ușor. Activitățile specifice de căutare au fost continuate de polițiștii rutieri, astfel că, autovehiculul respectiv a fost găsit abandonat pe o stradă din Bragadiru, iar bărbatul a fost identificat și depistat la domiciliul său”, au transmis, duminică, polițiștii, citați de Mediafax.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul în cauză nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Individul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Acesta este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri