Utilaj de deszăpezire filmat pe Autostrada Soarelui cum aruncă zăpada de pe un sens pe altul. Imaginile au devenit virale

Data actualizării: Data publicării:
deszapazire

Un utilaj de deszăpezire a fost filmat pe Autostrada Soarelui cum aruncă zăpada de pe un sens pe altul. Postarea a fost distribuită de mii de oameni şi a adunat sute de comentarii.

În imaginile surprinse de o cameră de bord şi postate pe Facebook  se vede cum utilajul de deszăpezire aruncă zăpada de pe un sens pe altul. O maşină care circulă pe un sens al drumului este acoperită, astfel, de zăpada aruncată de respectivul utilaj.

„Deszăpezim româneşte...”, scrie autorul postării, care susține că filmarea a fost făcută pe Autostrada Sudului.

Postarea a fost distribuită de mii de oameni şi a adunat sute de comentarii.

Unii dintre internauţi fac haz de necaz, în timp ce alţii încearcă să găsească explicaţii.

„Procedează corect. Zăpada se aruncă pe direcția vântului. Pe sensul ăsta mai vine o freză și o aruncă mai departe”, scrie un internaut.

„Mereu pe A2, având în vedere vântul semi-permanent dinspre Brăila-Buzău spre Călăraşi (ca direcţie), frezarea se face cu aruncarea zăpezii pe direcţia vântului. Dacă ar da-o contra vântului, ar duce-o înapoi pe şosea imediat după. Se trece apoi pe sensul opus cu bateria de frezare şi se aruncă în câmp.”, explică un altul.

„Numai la noi se poate întâmpla aşa la cât creier au….”, comentează o altă persoană.

„Păi aşa se justifică banii primiţi pentru deszăpezire,......se plimbă zăpada de pe un sens pe celălalt până la primăvară” , adaugă o altă persoană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactare: G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri