Video Utilaj de la Drumuri Naționale, lovit de un camion pe șoseaua de centură a municipiului Drobeta-Turnu Severin

Data actualizării: Data publicării:
utilaj lovit
Sursa foto: captură video Facebook / DRDP Craiova

Un utilaj de la Secția Drumuri Naționale Orșova, care tăia iarba de pe marginea drumului, a fost lovit din spate de un camion. Accidentul a avut loc miercuri dimineața, pe centura municipiului Drobeta-Turnu Severin. În urma impactului, utilajul a ajuns în șanț. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Utilajul SDN Orșova era în timpul serviciului și avea funcționale luminile de atenționare, susțin reprezentanii DRDP Craiova.

Șoferul unui camion, care se deplasa pe aceeași bandă de mers, nu a mai apucat nici să frâneze, nici să evite utilajul, așa că l-a lovit. În urma impactului, ambele autovehicule au fost grav avariate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Un utilaj multifuncțional ce aparține secției de Drumuri Naționale Orșova, care efectua operațiunile de cosire a vegetației de pe zona drumului, a fost acroșat din spate de un autocamion condus de un șofer străin. L-a lovit din spate, în linie dreaptă. Unimogul era semnalizat corespunzător, cu girofare de lumină galbenă și luminile de avarie de lucru erau aprinse toate. Circula cu viteză redusă și circula aproape de marginea exterioară a drumului. Din fericire colegul nostru care conducea acest utilaj nu a fost rănit. Este în stare bună”, a declarat Cristian Tudor, de la DRDP Craiova, pentru Plus Oltenia.

Polițiștii din Mehedinți fac cercetări pentru a se stabili cum s-a întâmplat totul.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri