Vagonul unui tren de marfă care circula între Potcoava și Curtici a deraiat. Traficul feroviar a fost oprit temporar

Data publicării:
marfar
Tren de marfă. FOTO cu caracter ilustrativ: metrouusor.ro

Vagonul unui tren de marfă care circula, joi, între Potcoava și Curtici a deraiat, de un boghiu. Trenul avea în compunere 32 de vagoane și a deraiat al 13-lea vagon.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a transmis că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Timișoara, între stațiile CF Mintia și Brăniștea, pe firul II (firul I este închis pentru lucrări de modernizare) unde, în jurul orei 14,40, al 13-lea vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat, de un boghiu.

„Trenul care aparține operatorului privat de transport feroviar de marfă Express Forwarding SRL, circula pe relația Potcoava – Curtici, avea în compunere 32 de vagoane și transporta cereale”, transmite CFR SA.

Personalul de intervenție al Regionalei CF Timișoara se deplasează la fața locului pentru a interveni în zona afectată de deraiere.

Până la reluarea circulației, CFR SA va asigura transbordare auto, pe relația Ilia - Simeria, pentru călătorii aflați în trenurile care tranzitează zona afectată de deraiere.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri