VIDEO. Anchetă după ce un elicopter a aterizat în parcarea Mănăstirii Lainici. Operatorul de transport a fost identificat și sancționat

Data actualizării: Data publicării:
elicopter
Anchetă după ce un elicopter a aterizat în parcarea Mănăstirii Lainici. Foto: Captură video

Polițiștii din Gorj au început o anchetă, după ce pe rețelele sociale au apărut imagini din weekend, în care se vede cum un elicopter a aterizat în apropierea mănăstirii Lainici. Zona în care a aterizat elicopterul a fost marcată și au fost puse balize de semnalizare.

Un operator aerian care a aterizat la finalul săptămânii trecute cu elicopterul în parcarea Mănăstirii Lainici, blocând astfel circulaţia rutieră pe DN 66 Defileul Jiului, a fost sancţionat de poliţiştii rutieri cu suma de 4.000 de lei, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

"În urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri cu privire la aterizarea unui elicopter în parcarea Mănăstirii Lainici, facem precizarea că a fost identificat şi sancţionat operatorul de transport aerian, în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului 43 din 1997 cu amendă contravenţională, în cuantum de 4.000 lei", au anunţat reprezentanţii IPJ Gorj, citați de Agerpres.

Potrivit unor surse, cel care a venit cu elicopterul în vizită la Mănăstirea Lainici este Răzvan Bucuroiu, director editorial la revista "Lumea Credinţei".

Acesta a susţinut, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că traficul rutier nu a fost blocat pentru aterizarea elicopterului.

"Nu am blocat niciun trafic pe şosea - pe bune acum, cine ar fi oprit traficul pentru unul ca mine, şi de ce?!", a scris Răzvan Bucuroiu.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri