VIDEO Bătaie cu bâte între suporterii UTA Arad și Dinamo, înaintea unui meci de fotbal

Data actualizării: Data publicării:
bataie
Bătaie cu bâte între suporterii UTA Arad și Dinamo

Bătaie cu bâte pe străzile din Arad, duminică după-amiază. Suporterii echipelor UTA Arad și Dinamo s-au încăierat într-un local din centrul orașului. Asta în condițiile în care duminică are loc un meci între cele două echipe din Liga 1.

 

Un incident a avut loc pe bulevardul Revoluţiei şi a fost surprins de camere de supraveghere instalate pe clădiri, imaginile ajungând în spaţiul online. În imagini se văd două grupuri de suporteri care au bâte şi care intră în conflict în faţa unui restaurant. Câţiva bărbaţi din tabere adverse se lovesc, însă Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, prezentă pentru a asigura măsurile de ordine la meci, a intervenit rapid şi i-a dispersat pe protagonişti.

Confirm existenţa unui conflict spontan între suporterii echipelor Dinamo şi UTA, care a avut loc în zona unui restaurant de pe Bulevardul Revoluţiei din Arad. Aproximativ 40 de suporteri ai echipei UTA s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii dinamovişti şi a avut loc un conflict spontan, la început verbal, apoi au fost aruncate diferite obiecte contondente. Jandarmii aflaţi în apropiere au intervenit şi au oprit escaladarea conflictului, în acest moment fiind desfăşurate cercetări pentru identificarea tuturor celor implicaţi în acest incident. Pot spune că nu au fost răniţi şi nu a a fost nevoie de suport specializat pentru îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Timişoara, Mihaela Gintaru.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu în cazul incidentelor, fiind deschise dosare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovirea sau alte violenţe şi distrugere.

"Incidentele între cele două galerii au avut loc în două locaţii din municipiu, un restaurant din zona centrală şi un local (bar) de pe malul Mureşului. În prima locaţie menţionată ar fi existat un scandal, fiind aplicate mai multe lovituri între membrii celor două galerii, în urma cărora s-au spart sticle, pahare şi veselă de pe mese. A fost necesară intervenţia jandarmilor Brigăzii Mobile Timişoara pentru a restabili ordinea", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, citat de Agerpres.

Meciul FC UTA Arad - FC Dinamo Bucureşti este programat la ora 17,00 pe Arena ''Francisc Neuman'' Arad.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri