VIDEO. Cursă nebună în București. Un bărbat și-a răpit fosta iubită și fiica, apoi a lovit cinci mașini

Data publicării:
accident
Un bărbat și-a răpit fosta iubită și fiica, apoi a lovit cinci mașini. Foto: Captură video

Cursă nebună în București, încheiată cu cinci mașini lovite și salvarea victimelor unei răpiri. Un bucureștean și-a răpit fosta iubită și fiica din mașina actualului concubin al femeii, pe care l-a forțat să facă un accident rutier. Individul a fost arestat pentru 30 de zile, iar femeia a primit ordin de protecţie de la poliţişti.

Incidentul a avut loc în sectorul 5 al Capitalei. Femeia de 35 de ani era în maşină cu fetiţa ei în vârstă de 10 ani şi cu actualul iubit. Au observat că sunt urmăriți de fostul concubin, iar șoferul, în încercarea de a scăpa, a virat brusc, dar a lovit un indicator rutier. În acel moment, individul, sub amenințare, cu un cuțit, le-a băgat pe cele două în mașină şi a plecat în viteză. La nici 400 de metri distanţă însă a lovit primele maşini.

Pe prelungirea Ferentari individul a pierdut pentru prima data controlul mașinii și a lovit 3 autoturisme parcate. Asta însă nu l-a oprit. Și-a continuat drumul încă un kilometru unde a mai lovit două mașini. Nu a vrut nici de această dată să oprească, însă mașina nu a mai funcționat și a trebuit să o abandoneze. Bărbatul a încercat să fugă, însă a fost ajuns de poliţişti și a fost încătuşat.

Diana Sarca, purtător de cuvânt, Poliţia Capitalei: Le-a atras atenţia că cele două persoane, femeia şi minora, erau desculţe şi păreau a fi într-o stare de tulburare, de temere. I-au solicitat să arate obiectele pe care le are la el. Acesta a scos un briceag pe care l-a predat.

Fetiţa acuza dureri la mâini şi la cap, aşa că poliştii au chemat o ambulanţă, iar minora a fost dusă la spital. Mama ei s-a despărţit de bărbat anul trecut şi până acum nu l-a mai reclamat niciodată la poliţie. Bărbatul are însă cazier pentru furt şi tâlhărie. Acum, agenţii i-au dat un ordin de protecţie împotriva lui.

Diana Sarca, purtător de cuvânt, Poliţia Capitalei: Bărbatul îşi dorea ca fosta lui concubină să reia relația cu el și nu ar fi acceptat faptul că aceasta are o nouă relaţie.

Bunica minorei, dar şi actualul iubit au sunat la 112 şi au reclamat răpirea. Amândoi au depus plângere împotriva bărbatului, după ce acesta i-a ameninţat cu moartea. Individul a fost arestat pentru următoarele 30 de zile. El este acuzat de cinci infracţiuni. În plus, are un alt dosar penal la Brigada Rutieră pentru că poliţiştii au descoperit că era şi băut în momentul răpirii şi avea şi dreptul de a conduce suspendat.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri