VIDEO De ce trebuie să mergi la vot - videoclip amuzant realizat de un grup de tineri din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
clip vot

Un videoclip amuzant realizat cu scopul de a-i îndemna să meargă la vot pe cei nehotărâţi a fost realizat de un grup de tineri din Oradea. „De ce trebuie să mergi la vot” - acesta este mesajul clipului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Clipul prezintă povestea unui tânăr care se duce la frizerie să se tundă, dar nu ştie ce frizură să aleagă. El îl lasă pe frizer să aleagă în locul său, pe motiv că "Ce iese iese, oricum e totuna pentru mine".

Este tuns, dar frizura este un dezastru, tânărul se enervează, dar răspunsul primit este: "păi m-ai lăsat să aleg eu în locul tău, ce să-ţi fac?".

La rândul său, şi frizerul devine nervos: "Vouă nu vă convine nimica, dacă nu aveţi responsabilitate şi nu vă asumaţi nimica, să nu mai aveţi pretenţii după-aia".

"Cred că trebuia să aleg eu până la urmă", e concluzia tânărului rămas cu freza stranie, după ce s-a ridicat să plece. La uşă însă, frizerul îl opreşte şi îi cere să-i achite 200 de lei.

Sursa: ebihoreanul.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri