VIDEO. Două eleve, investigate de poliție pentru că au scuipat într-o „flacără veșnică” din Krasnodar

Data actualizării: Data publicării:
krasnodar

Poliția rusă din orașul Abinsk, regiunea Krasnodar, investighează cazul a două fete care au scuipat într-o „flacără veșnică” dintr-un ansamblu monumental ridicat în memoria soldaților sovietici morți în al Doilea Război Mondial.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gestul lor a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din apropiere. Filmarea a apărut pe rețelele de socializare luni, 29 ianuarie, relatează Meduza.

Agenția TASS notează că directoraul școlii unde studiază cele două fete a avut deja o întâlnire cu părinții acestora pentru a discuta despre incident, iar cele două eleve sunt deocamdată în libertate.

La începutul anului trecut, un incident similar a avut loc într-o localitate de lângă Moscova. Poliția a deschis atunci un dosar penal pe numele unui adolescent care a dansat în jurul unei „flăcări veșnice”, acuzându-l de „huliganism motivat de ură față de veterani”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri