VIDEO Două femei au dansat „găina” în uniformă de poliție, la o petrecere. IPJ Vaslui a deschis o anchetă

Data actualizării: Data publicării:
gaina
Două femei s-au îmbrăcat în uniforme reale de polițist și au dansat „găina” la o petrecere. Foto: Captură ecran/Vremea Nouă

Polițiștii din Vaslui fac verificări după ce în mediul online a apărut un videoclip cu două femei, infirmiere la Spitalul Județean din oraș, purtând uniformă de agent și dansând „jocul găinii” la o petrecere.

IPJ Vaslui a dispus o anchetă după ce pe rețelele sociale au apărut imagini cu două femei îmbrăcate în uniformă de polițist care dansează "jocul găinii", o tradiție întâlnită la nunți în unele zone ale țării.

În imaginile distribuite inițial pe Tik Tok și publicate ulterior de Vremea Nouă se vede cum cele două doamne poartă uniforme reale de polișist la ceea ce pare a fi o petrecere. Una dintre ele are în mână o tavă cu o găină.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Vremea Nouă, evenimentul a avut loc sâmbătă seara, la un restaurant din Vaslui, la petrecerea unui cuplu care ar fi împlinit 25 de ani de căsnicie. Publicația locală scrie că cele două sunt infirmiere la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, la petrecere participând mai mulți angajați ai spitalului.

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui spune că a declanșat o anchetă pentru a stabili cum au ajuns cele două femei în posesia uniformelor de poliție.

„Cele două persoane prezentate nu sunt angajate ale Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări urmând ca, la finalizarea acestora, sa fie dispuse măsuri legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri