VIDEO. Gafa lui Donald Trump de la summitul G20 și reacția președintelui Argentinei

Data actualizării: Data publicării:
G20

Președintele american Donald Trump și omologul său argentinian Mauricio Macri au fost protagoniștii unui moment stânjenitor pe scena summitului G20, desfășurat recent la Buenos Aires.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La eveniment, președintele Argentinei, Mauricio Macri, i-a întâmpinat pe liderii participanți la summit pe scenă, cu o strângere de mână.

La un moment dat, când a venit rândul șefului de la Casa Albă să îndeplinească această formalitate, s-a produs gafa: după ce i-a strâns mâna lui Macri și au făcut o poză împreună, Trump a plecat în grabă.

Camerele televiziunilor au surprins întreaga scenă. Președintele argentinian a strigat după Donald Trump, atenționându-l că trebuie să rămână și la poza de grup. Însă liderul american nu se mai întoarce pe scenă. Reacția lui Mauricio Macri vorbește de la sine.

Liderii mondiali au semnat la Buenos Aires un acord prin care se reafirmă angajamentul din partea celor mai puternice economii faţă de un comerţ multilateral şi către „o ordine internaţională bazată pe ordine”. De asemenea, se doreşte o reformă a Organizaţiei Mondiale a Comerţului.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Moment stânjenitor la summitul G20 pentru prințul saudit, ignorat de toți liderii lumii

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri