VIDEO. Piromană ridicată de poliție, după ce a încercat să incendieze un magazin din București

Data publicării:
piroman
Piromană ridicată de poliție, după ce a încercat să incendieze un magazin din București. Foto: Captură video

O femeie a fost ridicată de poliție, după ce anchetatorii au descoperit că a vrut să dea foc unui magazin de electrocasnice, în urmă cu cinci zile. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în incinta magazinului din sectorul 6 al București se vede cum suspecta se plimbă printre rafturi, fără să se grăbească, se oprește în spatele unor cutii, astfel încât camerele să nu poată surprinde exact ce face, apoi se îndepărtează încet. Imediat, se văd flăcări care cuprind o zonă a magazinului. Doi angajați au intervenit rapid cu un extinctor și au oprit flăcările. Au ars însă produse în valoare de 3500 de lei.

Potrivit Poliției Capitalei, în urmă cu aproape o săptămână, pe 12 octombrie, în jurul orei 20.30, Secția 22 Poliție a fost sesizată de reprezentanții magazinului de aparatură electronică dintr-un mall din Sectorul 6 că o persoană necunoscută ar fi provocat un incendiu în incinta magazinului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru distrugere.

Prejudiciul a fost stabilit la aproximativ 3.500 de lei.

Luni, polițiștii Secției 22 Poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în București, la adresa unei femei, în vârstă de 44 de ani, bănuită de săvârșirea faptei.

Femeia a fost dusă la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri