VIDEO | Promisiunile emoționante ale unor cetățeni făcute primarului lor bolnav de cancer

Data publicării:
Captură YouTube
Captură YouTube

După ce primarul Amsterdamnului, Ebehard van der Laan, a anunțat într-o scrisoare deschisă că a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, o casă de producție a hotărât să își experime suportul moral într-un clip emoționant.

primar
Captură YouTube

Realizatorii clipului, casa de producție Wefilm, spun că au vrut să evite mesaje seci precum „însănătoșire grabnică” sau să lase impresia unei declarații de adio: „Prin urmare, am urmărit un mesaj puternic de sprijin din partea cetățenilor din Amsterdam, vorbind despre cum munca grea pe care domnul Van der Laan a depus-o ne-a învățat lecții valoroase. Scopul a fost să spunem ceva care vine cu adevărat din interior”.

Astfel, videoclipul de mulțumire, regizat de Claudio de Oliveira Marques, conține o serie de promisiuni din partea unor cetățeni cunoscuți și necunoscuți din Amsterdam făcute edilului Ebehard van der Laan.

„Vă promit că voi fi întotdeauna un poet al Amsterdamului”, ”Vă promit să fac pentru totdeauna un loc de relaxare din Amsterdam”, ”Vă promit că nu voi mai avea niciodată probleme cu legea” – sunt doar câteva dintre făgăduielile cetățenilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri