VIDEO. Situație incredibilă: închisoare pentru opt măgărițe în India

Data actualizării: Data publicării:
magarita

Ce poți păți în nordul Indiei dacă rupi plantele în spațiul public? Poți ajunge la închisoare. Dar nu este doar cazul oamenilor, relatează The New York Times.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mass-media din India scrie că opt măgărițe au fost închise în spatele gratiilor timp de patru zile, pentru că ar fi mâncat puieți scumpi plantați în spațiul public în orașul Orai, din statul indian Uttar Pradesh.

Vestea, însoțită de o înregistrare video a unei televiziuni care surprinde cele opt asine fiind aduse la o închisoare, a devenit imediat virală pe rețelele de socializare.

„Am avertizat proprietarii măgărițelor de câteva ori, dar nu ne-au dat atenție”, a declarat R.K. Mishra, un polițist din Orai, pentru televiziunea NDTV, potrivit NY Times.

Oficialii poliției din Orai spun că plantele mâncate de animale au costat aproape 1.000 de dolari.

Unul dintre proprietarii măgărițelor a apelat la un lider politic local din partidul premierului Narendra Modri pentru a interveni ca să fie eliberate animalele.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri