VIDEO Traficul pe DN1 este restricționat, la Breaza. Drumul s-a surpat pe o lungime de 60 de metri

Data actualizării: Data publicării:
dn1
DN1 s-a surpat pe o lungime de 60 de metri. Foto: Digi24

O bucată de teren s-a surpat pe Drumul Național 1, pe sensul spre Capitală. Sunt anunțate restricții de trafic în zonă.

ACTUALIZARE 13.30. „În zona kilometrului 99, între Breaza și Sinaia, a apărut această surpare. Avem echipe în zonă și am restricționat banda. După obținerea aprobărilor pentru intervenție pe motiv de calamitate, vom interveni cât se poate de repede,” a anunțat Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR, la Digi24.

Potrivit acestuia, lucrările de consolidare ar putea dura două luni, iar dacă surparea continuă, este posibilă chiar închiderea circulației pe DN1.

„Modul în care se manifestă această alunecare creează posibilitatea cel puțin a prăbușirii unei benzi. Ca atare, nu putem spunem cât va dura, cert este că vom interveni cât se poate de repede. Ce vedeți aici este rezultatul grabei permanente de a interveni în astfel de situații fără să ne ducem până în profunzimea problemei. Repede înseamnă prost. Vom ține închis cât este nevoie astfel încât lucrarea să dea randament.

Deocamdată este restricționată o bandă. În cazul în care va continua această surpare, va trebui să mergem cu soluții până la stoparea surpării și la refacerea drumului,” a precizat Alin Șerbănescu.

Traficul rutier este restricţionat pe DN 1, în afara localităţii Breaza, după ce terasamentul drumului s-a surpat, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Surparea s-a produs pe sensul de mers dinspre Braşov către Ploieşti, pe o lungime de aproximativ 60 de metri.

Astfel, se va institui restricţie temporară pe prima bandă, de la kilometrul 99+200 până la kilometrul 98+850.

Restricţia va fi semnalizată corespunzător şi poliţiştii rutieri vor acţiona pentru asigurarea fluenţei traficului în zona respectivă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri