VIDEO Un bărbat de 48 de ani a murit după ce a fost lovit de un TIR. Momentul impactului

Data publicării:
accident
Un bărbat de 48 de ani a murit după ce a fost lovit de un TIR. Momentul impactului

Accident mortal în Constanța. Un pieton care traversa neregulamentar a fost călcat de un camion. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

Accidentul s-a produs în comuna Mihail Kogălniceanu.

Din imaginile surprinse de o cameră se poate vedea cum un bărbat așteaptă pe trotuar să treacă mai multe mașini, iar mai apoi încercă să traverseze prin spatele unui autoturism. Nu era pe trecere marcată și nici nu s-a asigurat, astfel că a ajuns chiar în fața unui camion care nu l-a mai putut evita.

„La data de 23 mai a.c., în jurul orei 07.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.J. 222, în comuna Mihail Kogălniceanu, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 39 de ani, ar fi condus un autotren, pe D.J. 222, și ar fi surprins și accidentat un bărbat, de 48 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă,” a transmis IPJ Constanța.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri