VIDEO Un taur de 400 de kilograme, căzut într-o groapă cu apă şi păcură, a fost salvat de pompierii din Giurgiu

Data publicării:
operatiune de salvare taur
Un taur de 400 de kilograme, căzut într-o groapă cu apă şi păcură, a fost salvat de pompierii din Giurgiu. Foto: Captură video

Un număr de şase pompieri cu o autospecială dotată cu accesorii specifice de salvare au acţionat joi pentru salvarea unui taur cu o greutate de aproximativ patru sute de kilograme care căzuse într-o groapă plină cu apă şi păcură din apropierea Adăpostului de Animale fără stăpân şi a Centralei Termoelectrice din municipiul Giurgiu.

"ISU Giurgiu a fost solicitat în urmă cu puţin timp să intervină în municipiul Giurgiu, pe un teren viran din apropierea adăpostului de câini, după ce un taur a căzut într-o groapă. La caz s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului Giurgiu al ISU Giurgiu cu o autospecială de intervenţii dotată cu accesorii specifice pentru salvarea animalelor', a declarat joi, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Salvatorii ajunşi la faţa locului au constatat că taurul, cu o greutate de aproximativ patru sute de kilograme, căzuse într-o groapă plină cu apă şi păcură.

Pentru salvarea animalului din zona mlăştinoasă au acţionat timp de o oră şase pompieri ajutaţi de autospeciala de intervenţie. Şi îngrijitorul bovinelor precum şi proprietarul taurului au participat la intervenţia de salvare.

În final animalul epuizat, dar fără răni vizibile, a rămas în grija proprietarului.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri