VIDEO Urmărire pe acoperișurile din București. Un traficant de droguri a încercat să scape de mascați fugind pe acoperișuri

Data actualizării: Data publicării:
condamnat prins
Un traficant de droguri a încercat să scape de mascați fugind pe acoperișuri. Foto: Captură video

Un bărbat urmărit general după o condamnare la aproape 11 ani de închisoare pentru trafic de droguri a încercat să scape de poliție fugind pe acoperișurile dintr-un cartier al Capitalei.

Un bărbat condamnat de Tribunalul Giurgiu la 10 ani şi 10 luni închisoare pentru trafic de droguri a fost prins, joi dimineaţă, după ce a fugit pe acoperişurile caselor învecinate, în Sectorul 5, de poliţiştii care veniseră să pună în aplicare mandatul de executare.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale, cu sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat, condamnat la 10 ani şi 10 luni închisoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri", potrivit DGPMB.

Din investigaţii s-a stabilit că persoana urmărită se ascunde la o adresă din Bucureşti, Sectorul 5, iar la momentul pătrunderii în curtea imobilului, bărbatul urmărit a escaladat geamul unei dependinţe şi a început să alerge pe acoperişurile imobilelor învecinate, în încercarea de a scăpa.

"Poliţiştii l-au urmărit, prins şi imobilizat pe acoperişul unui imobil", arată sursa citată.

Bărbatul a fost transportat şi încarcerat în penitenciar.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri