VIRAL. Imaginea răvășitoare a văduviei. Ce face zilnic un bătrân din Italia

Data publicării:
vaduv

O poză emoționantă cu un bătrân care se duce zilnic la malul mării cu o fotografie înrămată a soției sale decedate a devenit virală pe rețelele de socializare din Italia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginea și-a luat voltă în spațiul virtual după ce a fost distribuită pe contul său de Twitter de către ministrul italian de Interne, Matteo Salvini.

Poza a fost făcută în orașul Gaeta din centrul Italiei și a fost publicată de utilizatorul Facebook Georgio Moffa, pe 1 iulie. De atunci, imaginea face înconjurul Internetului.

Moffa a declarat pentru Euronews că bătrânul, pe nume Giuseppe Giordano, are vârsta de 70 de ani, iar femeia din fotografie este soția sa, Ida, care a murit în urmă cu șapte ani.

„În acel gest plin de dragoste și tristețe mi-am imaginat că se vor regăsi viețile multora care au pierdut persoane dragi. Și știu ce înseamnă să pierzi – am pierdut un fiu în vârstă de 5 luni și doi frați”, a declarat Georgio Moffa.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri