Sari la conținut

Ziua în 5 titluri

 1. CCR dezbate legea ce menţine abrogarea suspendării funcţionarilor publici trimişi în judecată

  Curtea Constituţională a României reia, marţi, dezbaterea sesizării preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la legea care menţine abrogarea suspendării funcţionarilor publici trimişi în judecată. 

  Citește știrea
 2. Sora jandarmului care a lovit protestatari este profesoară şi a fost condamnată pentru lovirea unui elev

  Sora jandarmului buzoian Răducu Şerban, filmat cum lovea cu protestatarii din Piaţa Universităţii din Capitală, predă Geografia în loalitatea Padina şi a fost condamnată la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă în luna noiembrie 2016.

  Citește știrea
 3. ÎCCJ ar putea pronunţa, marţi, sentinţa în dosarul lui Darius Vâlcov

  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar putea pronunţa marţi sentinţa în dosarul în care Darius Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina şi fost ministru al Finanţelor, este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani.

  Citește știrea
 4. Eurolines. Povestea unui medic ajuns antreprenor în turism

  La nici două luni de la deschidere, Garda Financiară trimisă de concurenţă era cât pe ce să închidă nou înfiinţata firmă de transport. Apoi, după alte câteva luni, singurul autocar pe care îl aveau s-a răsturnat în apropiere de Sibiu.

  Citește știrea
 5. Un robot angajat la un supermarket din Scoția a fost concediat pe motiv de incompetență

  Patronii unui supermarket din Scoţia şi-au concediat robotul pe motiv de incompetenţă. Trebuia să fie o atracţie, dar experimentul nu a funcţionat cum şi-au dorit.

  Citește știrea