ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Accident oribil al unui motociclist din Craiova

moto2

Un motociclist în vârstă de 35 de ani, din Craiova, a murit marţi, după ce a ieşit cu motocicleta în afara carosabilului, iar în urma impactului cu un indicator rutier, bărbatul a fost decapitat.

De ce e asociat iepurașul cu Paștele

Chocolate Easter Bunny Production At Confiserie Felicitas

Unul dintre simbolurile cele mai populare și îndrăgite ale Paștelui este iepurașul. Puțini știu, însă simbolistica din spatele acestei imagini.

(P) Fabricat în România

flag

Stimate Candidat la Alegerile Europarlamentare, te rog uită pentru o clipă de alte teme din campania electorală și îndreaptă-ți atenția către un proiect de țară al României în Europa: Cumpără...

Direcţia Generală Anticorupţie are un nou șef

454963_454963_dga

Comisarul şef de poliţie Valentin-Claudiu Constantin a fost împuternicit director general al Direcţiei Generale Anticorupţie, după ce funcţia rămăsese vacantă în urma numirii lui Cătălin Ioniţă în...

Mașinile vor apela singure la 112 în caz de accident

sos

31 martie 2018 a devenit o zi importantă pentru industria auto din Europa. Începând de sâmbătă, toate modelele actualizate din gama unui constructor (facelift, generație nouă sau model cu nume nou)...

Autobuz în flăcări în Satu Mare

incendiu-la-un-autobuz-presa-sm

Un autobuz de călători a ars complet în această dimineaţă în Satu Mare. Nicio persoană nu a fost rănită pentru că pasagerii au reuşit să iasă la timp din vehicul.

A început Târgul de Paște din Oradea

targ de Paste

După o iarnă prelungită, orădenii sunt invitaţi să sărbătorească venirea primăverii în Piaţa Unirii. Cea de-a doua ediţie a Târgului de Paşte a debutat vineri.

Liga 2 | Victorie surprinzătoare pentru Luceafărul

sport Luceafarul victorie

Luceafărul Oradea a obţinut patru puncte din cele două deplasări consecutive de săptămâna trecută. Remiza de la Brăila a fost urmată, sâmbătă, de victoria surprinzătoare, 2-1, de pe terenul formaţiei...

BASCHET FEMININ. Oradea a învins Rapidul

sport baschet feminin victorie Rapid

Victorie importantă pentru CSU CSM Oradea în faza semifinală a ligii întâi de baschet feminin. Elevele antrenoarei Adriana Niculescu au învins, sâmbătă, Rapidul, cu 77-67.