ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Madridul îi dă liderului catalan un ultimatum

Spanish Prime Minister Mariano Rajoy Reacts To Unofficial Catalonian Referendum

Premierul spaniol Mariano Rajoy i-a dat miercuri un ultimatum de cinci zile preşedintelui separatist catalan Carles Puigdemont să-şi clarifice - până luni - poziţia cu privire la declararea...

Facebook a avut probleme de funcționare

Facebook's Influence In Consumer Consumption Of News Growing

Facebook a avut probleme de funcționare, miercuri după-amiază. Utilizatori din mai multe locuri din lume au scris, pe Twitter, că rețeaua de socializare funcționează destul de greu sau deloc.

Cele mai periculoase drumuri din România

sosele periculoase

Cele mai periculoase drumuri sunt DN1 şi DN7, în special porţiunea Văii Oltului. Principalele cauze: acolo unde nu omoară infrastructura, omoară neatenţia, viteza şi inconştienţa şoferilor.

Dan Șova, la DNA

DAN SOVA DNA AUG 2014 6950347-Mediafax Foto-Liviu Untaru

Fostul ministru al Transporturilor Dan Șova s-a prezentat, miercuri, la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Lingoul de diamant, produs listat la bursă

lingou diamant

Pentru prima dată în istorie, diamantele devin instrumente de tranzacţie pe Bursă şi vor rivaliza cu aurul. Inovatia a fost lansata la Singapore, una dintre cele mai mari pieţe mondiale de diamante.

Proteste la Dacia împotriva mutării CAS și CASS

protest-dacia

Consiliul Sindicatului Autoturisme Dacia afirmă că mutarea CAS și CASS la angajator va face ca povara fiscală pe salariul brut să fie mai mare, în final rezultând o micșorare a salariului net.

Revoluţie în cercetarea amprentelor

amprenta

Revoluţie în cercetarea amprenetelor. Legiştii britanici vor primi o nouă armă care să îi ajute la indentificarea suspecţilor.

Ministrul Viorel Ilie, dispus să demisioneze

viorel ilie 170403_COTROCENI_INVESTIRE_09_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea

Viorel Ilie, unul dintre cei patru miniştri pe care premierul nu i-ar mai vrea în Cabinetul său, este dispus să renunţe la funcţia de ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul. O decizie va fi...

Va demisiona Shhaideh? Ce spune vicepremierul

sevil shhaideh_agerpres_7988733

Vicepremierul Sevil Shhaideh, urmărită penal în dosarul Belina, a fost astăzi la DNA. La plecare, le-a spus jurnaliștilor că „a luat o decizie” privind eventuala sa demisie din Guvern și că va...