Accident cu cinci morți în județul Suceava

Data actualizării: Data publicării:
auto

Cinci persoane au murit în această dimineaţă, după ce maşina lor s-a izbit de alte două autovehicule şi a luat foc. Accidentul s-a produs în localitatea Ilişeşti, pe drumul care leagă Suceava de Gura Humorului. Alte trei persoane au fost rănite.

Unul dintre răniți a ajuns la spital, iar ceilalți doi au refuzat să fie transportați cu ambulanța și au rămas la locul accidentului.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers ale DN17 Gura Humorului- Suceava, în localitatea Ilişeşti, unde a avut loc accidentul, potrivit news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, accidentul s-a produs în jurul orei 3.00, când un autoturism şi un camion s-au ciocnit. În tamponare a fost implicat și un al treilea autoturism.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe, iar la sosirea acestora autroturismul ardea în totalitate.

După stingerea incendiului, în maşină au fost găsite cinci persoane ale căror trupuri erau carbonizate. În camion se aflau două persoane, care au refuzat transportul la spital, iar în celălalt autoturism implicat în accident se afla un bărbat care a fost rănit la picioare şi transport la spital.

Dacă ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta și telefonic sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri