Accident cu victime în Satu Mare. A fost activat planul roșu

Data actualizării: Data publicării:
autobuze

Plan roşu de intervenţie în Satu Mare. Două autobuze de transport persoane au fost implicate într-un accident, în această dimineață. Pasagerul unuia dintre vehicule a fost prins sub vehicul.

ACTUALIZARE 8.30. Cauza producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate de către unul dintre cei doi șoferi, aflați acum în stare gravă la spital, a declarat, la Digi24, Dalia State, de la Centrul Infotrafic.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Reprezentanţii IGSU au precizat că opt persoane au fost rănite, potrivit news.ro. Una dintre victime a fost prinsă sub unul dintre autobuze, a fost recuperată şi transportată la spital.

Accidentul a avut loc pe DN 19, la ieşirea din Satu Mare, unde la această oră circulaţia este restricţionată.

Pentru asigurarea intervenţiei, a fost activat Planul roşu, iar la faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, trei echipaje de descarcerare, un echipaj de prim- ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă SMURD şi patru echipaje medicaleale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri