Accident grav în centrul Bucureștiului. Pietoni loviți de un Mustang în stația de autobuz

Data actualizării: Data publicării:
ferrari

Accident grav în centrul Capitalei. Doi oameni au fost răniţi sâmbătă după-amiază după ce şoferul unei maşini cu mulţi cai putere a intrat în viteză în staţia de autobuz din zona Arcului de Triumf. Răniţii au ajuns la spital, iar şoferul, care este medic la Spitalul Elias, este acum la poliţie pentru explicaţii

Accidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 15.00 în zona Arcului de Triumf. Potrivit informațiilor Digi24, șoferul vinovat este un medic de la Spiatlul Elias. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un refugiu unde mai multe persoane așteptau autobuzul. 

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier. 

Brigada Rutieră a fost sesizată, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident care a avut loc la intrarea pe bulevardul Constantin Prezan pe sensul de mers către bulevardul Charles de Gaulle.

Din accidentul rutier a rezultat a rănirea a două persoane care se aflau pe trotuar, ambele fiind transportate spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri