Accident grav lângă Oradea. O femeie a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită de tren

Data actualizării: Data publicării:
accident tren Osorhei
foto: Facebook INFO Trafic jud. Bihor

Grav accident luni după-amiază, în Oşorhei, la câţiva kilometri de Oradea. O femeie de 67 de ani a murit, iar un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren care circula între Oradea şi Cluj-Napoca. Cei doi se duceau la o înmormântare, spun martorii.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13, la trecerea peste calea ferată aflată la ieşirea din Oşorhei spre Alparea. Un martor a văzut cum şoferul de 73 de ani nu a oprit, deşi semnalele acustice şi luminoase anunţau venirea trenului.

Din impactul cu garnitura care circula între Oradea şi Cluj-Napoca, maşina a fost aruncată în afara drumului. Ajutat de martori, şoferul a ieşit din maşină şi, după ce a primit îngrijiri din partea echipajului SMURD, a fost dus la Spitalul Judeţean. Pentru pasagera din dreapta nu s-a mai putut face nimic.

"Din păcate, pasagera în vârstă de 67 de ani a decedat în urma acestui accident. A fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului 1 Oradea pentru a scoate trupul din maşină", a confirmat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU "Crişana".

Din primele informaţii se pare că şoferul implicat în accident şi pasagera sa erau din Haieu şi se grăbeau spre o înmormântare în Alparea.

Reporter: Claudiu Mihuţ / Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri