Accidentul mortal de la Diosig, provocat de un şofer de 24 de ani

Data actualizării: Data publicării:
Catalin Lacatus accident Diosig
sursă: Cătălin Lăcătus/ INFO TRAFIC jud. BIHOR

Primele date ale anchetei Poliţiei Bihor arată că accidentul din această dimineaţă, de pe DN19, în care şi-a pierdut viaţa o fetiţă de un an şi trei luni, a fost provocat de un tânăr de 24 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, tânărul originar din comuna Roşiori, judeţul Bihor, nu a adaptat viteza autoutilitarei pe care o conducea la condiţiile drumului umed.

„Într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, semnalizată corespunzător, autoturismul condus de acesta a pătruns pe sensul opus de circulație și a acroșat un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Oradea”, se arată în comunicatul IPJ Bihor.

Poliţiştii au constatat că fetiţa de un an și trei luni, din localitatea Săcuieni, pasageră în autoturism, nu se afla într-un scaun special pentru copii. Copila a suferit multiple leziuni şi nu a mai putut fi salvată.

O femeie de 21 de ani, din Săcueni, pasageră în autoturism, și şoferul autoturismului, au fost răniţi şi au fost duşi la Spitalul Judeţean din Oradea. Tot acolo a ajuns o orădeancă de 50 de ani, pasageră în același autoturism, care a suferit leziuni ușoare.

„Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier”, se mai arată în comunicatul IPJ Bihor.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri