Adolescent împuşcat din răzbunare

Data publicării:
Firearms Enthusiasts Practice Shooting At Gun Range
SALT LAKE CITY, UT - JANUARY 15: A women fires a handgun at the "Get Some Guns & Ammo" shooting range on January 15, 2013 in Salt Lake City, Utah. Lawmakers are calling for tougher gun legislation after recent mass shootings at an Aurora, Colorado movie theater and at Sandy Hook Elementary School in Newtown, Connecticut. (Photo by George Frey/Getty Images)

Scandal terminat cu împuşcături la Galaţi. Un adolescent de 17 ani a fost rănit după ce un tânăr a tras în el cu un pistol cu bile din cauciuc. Victima a ajuns la spital, unde a fost internat. Potrivit martorilor, adolescentul era băut şi a iscat o bătaie cu agresorul. Acesta s-a răzbunat şi l-a împuşcat.

Dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi: „Plăgile erau în regiunea toracică anterioară, la nivelul membrului superior, în coapsa stângă. După ce a fost calmat, că era şi foarte agitat, a fost sedat un pic, i s-a montat o perfurzie, s-au pansat plăgile şi a fost transportat la Spitalul Judeţean "Sf. Ap. Andrei".”

Corina Dragu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă fără drept şi lovire sau alte violenţe.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri