Căutată în Olanda, o maşină de 63.000 de euro a fost găsită în vama Borş. Contabilul ar fi uitat să plătească ratele, crede şoferul

Data actualizării: Data publicării:
Dodge frontiera Bors1

Un autoturism în valoare de 63.000 de euro, căutat de autorităţile din Olanda, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră din Borş. Bărbatul aflat la volanul maşinii fabricate în acest an, un cetăţean român în vârstă de 36 de ani, a declarat că a cumpărat vehiculul în leasing, dar contabilul firmei „cel mai probabil a uitat să mai plătească ratele”.

Dodge frontiera Bors
Dodge frontiera Bors

foto: Poliţia de Friontieră

Maşina, un Dodge Tip Ram, an de fabricaţie 2017, cu numere de Olanda, a fost oprită la miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Borş. La verificări, oamenii legii au constatat că maşina figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Olanda.

„Şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din Olanda. Bărbatul a declarat că a cumpărat maşina în leasing si cel mai probabil contabilul firmei a uitat să mai plătească ratele”, a transmis comisarul-şef Laura Bondar, purtătorul de cuvânt al ITPF Oradea.

În valoare de 63.000 euro, maşina a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş până la finalizarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, a precizat comisarul-şef Bondar.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri