Caz şocant la Constanţa. Un gardian la penitenciar şi-a răpit bunicul

Data actualizării: Data publicării:
fgfd

Un bărbat de 28 de ani, gardian la Penitenciarul Poarta Albă şi-a lovit, încătuşat şi sechestrat bunicul în portbagajul maşinii.

Tânărul s-a dus dimineaţă la serviciu, unde a fost agresiv verbal cu colegii şi şefii săi, care l-au trimis imediat acasă. Bărbatul s-a dus la bunicul său de 71 de ani, pe care l-a lovit, l-a încătuşat, după care l-a băgat în portbagajul maşinii şi a plecat cu tot cu bătrân.

A fost prins de poliţişti pe Drumul Naţional 2A, între localităţile Crucea şi Stupina. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru violare de domiciliu, violenţă, ameninţare şi lipsire de libertate. Va fi prezentat astăzi magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Cristina Vasile, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: „Ar fi intrat în locuința bunicului său, l-ar fi lovit și amenințat, ulterior încătușându-l și transportându-l în portbagajul autoturismului în localitatea Dunărea. În scurt timp, politiștii constănțeni l-au identificat și reținut pe o perioada de 24 de ore în arest urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri